A Diapason DCM márka

A Diapason DCM csapata aktívan együttműködik fodrászokkal és stylist-okkal egyaránt. Folyamatosan figyelemmel kíséri a fodrászok szalonmunkáját, hogy pontos képet kapjon a szakemberek szükségleteiről. Így sikerül elérni, hogy a Diapason DCM márka termékei nagyban segítik a szakmát abban, hogy mindig egy-egy lépéssel előbbre tudjon lépni és tovább növelje munkája hatékonyságát és színvonalát.
 

A Diapason DCM márka gyökere mélyen Milánóba nyúlik vissza, az olasz divat és design fővárosába, amely a szépségápolási ipar fellegvára is egyben.


Hatalmas iparág nőtt ki Milában a fodrászipar köré, ezt a Diapason DCM team tovább erősíti jövőbe mutató fiatalos és dinamikus lendülettel. 


A Diapason DCM márka termékeit az olasz design ihlette. Olyan kortárs márka, amely képes megszólítani az embereket a formán, az anyagon és a színeken keresztül úgy, hogy megragadja a pillanat varázsát. A Diapason DCM számára a design lételem.


Milánóban a Diapason DCM a divat, olasz design, stílus és innováció négyszögében született. Milánó metropolisza a Diapason DCM márka számára maga az inspiráció, ahol a napról napra változnak a trendek, a divatirányzatok és a stílus átsző mindent, akárhová nézünk.


A Diapason DCM műveszetté formálja azt, ami a márka szenvedélye: a hajdivatot.


A folyamatosan megújuló divat a Diapason DCM márka egyik fő inspirálója és új kollekciók életre keltője.


A Diapason DCM a termékfejlesztések során folyamatosan együttműködik a fodrászokkal és a legmesszebbmenőkig figyelembe veszi a vendégek igényeit is.